Navy Agency

Brand & PR Agency

NAVY AGENCY ZOEKT EEN HANDS-ON FASHION PR STAGIAIRE ft

NAVY Agency is een Sales en PR agentschap in hartje Amsterdam. We vertegenwoordigen de modemerken Filling Pieces, Aspesi, Daily Paper, Olaf Hussein, Ellesse, Pauw, Dries van Noten by Pauw, Marni by Pauw, Odeeh by Pauw, Drole de Monsieur, The New Originals, Armor Lux & Bobby Rose Jewlery.

PER DIRECT: HEDEN – 31 JULI 2019 (OF INDIEN MOGELIJK 30 AUGUSTUS 2019)

&  per september 2019 t/m eind januari 2020

We zijn op zoek naar een hands-on pr stagiaire die vanaf augustus 2019 / begin september 2019 t/m eind januari 2020 ons team komt versterken. Ben jij geïnteresseerd in fashion & lifestyle PR, wil je meer leren over de wereld van mode en de cyclus van sales & pr? Dan ben je hier aan het juiste adres.

PR is een tijdrovend en secuur werk, waarin het niet alleen draait om de juiste mensen kennen maar ook om doen-wat-je-belooft, terugkoppelen en oplossen. Creativiteit en pro activiteit zijn key. Wij zijn een klein team en daardoor ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket. Je leert dus het gehele bedrijf kennen, van PR tot sales. Voornamelijk ben je bezig met de operationele taken maar er is ook ruimte om tijdens de stage te werken aan een eigen onderzoek of opdracht.

Taken

Persdagen: twee maal per jaar organiseren we een driedaags pers-event, bij aanvang van het nieuwe modeseizoen (april en november). Dit is het belangrijkste moment waarop we onze relaties met stylisten, redacteuren, modejournalisten en bloggers aanhalen, de nieuwe collecties van onze merken presenteren aan de pers en zorgen dat we zo veel mogelijk pers en aandacht voor onze merken kunnen genereren.

Gewenst profiel

Wij bieden

Spreekt dit je aan? Stuur dan je motivatiebrief + je C.V. + een recente foto naar Barbara van Bemmel, barbara@navyagency.nl

Vermeld ook duidelijk voor welke periode je op zoek bent naar een stage plek en waar je stage aan dient te voldoen.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!